loading...
آموزش برنامه نویسی اندروید
گروه نرم افزاری زئوس بازدید : 65 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

نرم افزار Genymotion برای شبیه سازی برنامه های اندروید بر روی کامپیوتر به کار می رود. با این نرم افزار قادر هستید که برنامه اندروید خود را بر روی گوشی های مختلف و همچنین نسخه های مختلف اندروید، تست کنید.

بخشی از امکانات نرم افزار Genymotion پولی می باشند و تنها با خرید license اصلی آن، می توانید از آنها استفاده نمایید، اما همان بخش های رایگان، نیازهای ما را برطرف می کنند. البته اگر برای اولین بار از این نرم افزار استفاده می کنید، تمامی امکانات آن به مدت 15 روز فعال است و بعد از پایان این 15 روز، برخی بخش ها به صورت غیرفعال در می آیند.

برای استفاده از نرم افزار Genymotion ، ابتدا باید نرم افزار Oracle VM VirtualBox را بر روی کامپیوتر خود نصب کنیم زیرا پیش نیازی برای Genymotion می باشد. اما خود سایت نرم افزار Genymotion ، یک بسته نرم افزاری را قرار داده است که در آن، Oracle VM VirtualBox نیز به همراه Genymotion نصب می شود. برای دانلود آن، به صفحه زیر بروید :


https://www.genymotion.com/#!/download

بر روی گزینه Get Genymotion کلیک کنید (دقت کنید که اگر سیستم عامل شما ویندوز است، حتما بر روی لینک موجود در بخش Windows کلیک کنید) :

ادامه مطالب

گروه نرم افزاری زئوس بازدید : 25 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

همان طور که می دانید، هنگام شبیه سازی برنامه اندروید توسط یک دستگاه مجازی (virtual device)( کلید شماره 205 ) یا هنگام خطایابی برنامه اندروید بر روی یک گوشی اندروید واقعی ( کلید شماره 813 )، در قسمت LogCat برنامه eclipse ، می توانیم پیام هایی را بر اساس روند اجرای برنامه اندروید مشاهده کنیم که به خصوص در صورت وقوع خطا، با استفاده از آنها می توانیم منبع ایجادکننده خطا را تا حدودی شناسایی کنیم :

 

 

 

ادامه مطالب

گروه نرم افزاری زئوس بازدید : 32 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

همان طور که می دانید، برای اجرا یا خطایابی یک پروژه اندروید موجود در برنامه eclipse ، روش های گوناگونی وجود دارد :

1- شبیه سازی برنامه اندروید بر روی یک گوشی مجازی (virtual device)، در خود برنامه eclipse

2- ساخت یک فایل apk از پروژه اندروید و نصب آن بر روی برخی شبیه ساز ها که در ویندوز اجرا می شوند (مثل برنامه YouWave Android و برنامه BlueStacks App Player)

3- ساخت یک فایل apk از پروژه اندروید و ارسال آن به یک گوشی اندروید واقعی (با Blutooth یا کابل USB) و سپس نصب آن بر روی گوشی

4- اجرای برنامه بر روی یک گوشی اندروید واقعی، بدون نیاز به فایل apk و تنها با اتصال گوشی اندروید به کامپیوتر، توسط کابل USB و انتخاب پروژه اندروید در برنامه eclipse

روش هایی که در بالا ذکر شد، روش هایی است که اینجانب تا به امروز استفاده کرده ام، علاوه بر این موارد، ممکن است روش های دیگری نیز وجود داشته باشد. دلیل بیان این روش ها، این است که یک دید کلی داشته باشید و کمی آنها را با هم مقایسه کنید.

در این مبحث، قصد داریم که توضیحات کاملی را در مورد روش شماره 4 ارائه بدهیم. در روش شماره 4 ، یک گوشی اندروید واقعی را با کابل USB به کامپیوتر وصل می کنیم و سپس در برنامه eclipse ، گزینه هایی برای اجرای (run) برنامه بر روی گوشی و یا خطایابی برنامه (debug) با اجرای آن در گوشی، وجود دارد.

در استفاده از این روش، نکات مهمی وجود دارد که اگر به آنها توجه نکنید، حتما سر در گم می شوید. در واقع، برای اینکه بتوانید پروژه اندروید را به طور مستقیم از برنامه eclipse بر روی گوشی خود اجرا کنید، باید یک سری پیش نیازها وجود داشته باشد، در غیر این صورت، گوشی مورد نظرتان توسط برنامه eclipse ، برای اجرای پروژه اندروید، نمایش داده نخواهد شد. خوب، بنابراین باید هم شیوه اجرای پروژه را بدانید و هم پیش نیازهای آن را. بد نیست ابتدا لیست پیش نیازها را شرح بدهیم (فعلا هیچ اقدامی انجام ندهید و تنها موارد را بخوانید) :

1- باید driver مربوط به گوشی، بر روی ویندوز شما نصب شده باشد. ممکن است شما گوشی را به کامپیوتر وصل کنید و driver آن خود به خود بر روی ویندوز نصب گردد (در این حالت، معمولا پیامی در گوشه ویندوز نمایش داده می شود) و همین کافی باشد، اما مثلا برای یک گوشی دیگر، نیاز پیدا کنید که driver آن را از سایت سازنده دریافت کرده و نصب کنید. بنابراین، این مورد، کمی نسبی خواهد بود. اگر آنقدر خوش شانس نبوده اید که driver خود به خود و توسط گوشی نصب شود، باید دو مورد زیر را در نظر بگیرید :

الف - نصب بسته نرم افزاری Google USB Driver ، از طریق برنامه Android SDK Manager

ب- نصب driver گوشی از طریق دریافت driver از خود سایت سازنده آن گوشی و یا از cd حاوی driver های گوشی

2- سازگار بودن حداقل نسخه اندروید تعیین شده در پروژه اندروید، با نسخه اندروید گوشی واقعی. مثلا فرض کنید که شما در پروژه اندروید مورد نظرتان، مشخصه minSdkVersion در فایل AndroidManifest.xml از پروژه اندروید را برابر 11 انتخاب کرده اید، اما گوشی اندروید واقعی که به کامپیوتر متصل شده است، دارای نسخه شماره 8 باشد، بنابراین برنامه eclipse ، شماره نسخه اندروید نصب بر روی گوشی را تشخیص می دهد و چون برای پروژه قابل قبول نیست، اصلا آن را در لیست گوشی های متصل، نمایش نخواهد داد. بیشتر کاربران، در همین مرحله، گیج و سر در گم می شوند، زیرا قبلا گوشی برای پروژه های اندروید دیگر نمایش داده می شده، اما برای پروژه اندروید فعلی، نمایش داده نمی شود و کاربر فکر می کند که مشکل از شناسایی گوشی توسط برنامه eclipse است، در صورتی که گوشی کاملا شناسایی شده و تنها به دلیل اینکه شماره نسخه اندروید آن، از حداقل تعیین شده برای پروژه اندروید، کمتر است، نمایش داده نخواهد شد.

3- باید گزینه مربوط به خطایابی (USB debugging)، در تنظیمات گوشی اندروید مورد نظر، فعال باشد (البته در این مورد، گوشی شناسایی شده و نمایش داده می شود اما حالت آن در لیست، به صورت offline خواهد بود و برنامه بر روی آن نصب نمی شود. این مورد را نیز به همراه موارد عدم شناسایی گوشی، در انتهای این مبحث کمی شرح خواهیم داد).

اکنون در ادامه، ابتدا فرض می کنیم که شما پیش نیازهای لازم را دارید و شیوه اجرا (run) و خطایابی (debug) را شرح خواهیم داد تا اصلا بدانید که منظورمان از نمایش گوشی در یک لیست در برنامه eclipse چیست، سپس نکات مهمی را در مورد پیش نیازهایی که ذکر کردیم، خواهیم گفت. بنابراین ابتدا ببینید که گوشی شناسایی می شود یا نه، اگر شناسایی نشد، در ادامه همین مبحث، می توانید نکات لازم برای به دست آوردن پیش نیازها را بخوانید.

 

ادامه مطالب

گروه نرم افزاری زئوس بازدید : 21 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

شاید تاکنون این سوال به ذهن شما رسیده باشد که آیا هنگامی که یک فایل apk از پروژه اندروید خود می سازید و آن را به سایت های فروش می دهید، آیا کاربران می توانند کدهای آن را از فایل apk استخراج نمایند. بر حسب تجربه باید بگویم که پاسخ کلی به این سوال، بله می باشد، اما مسلما گوگل و سایر توسعه دهنده های اندروید هم بیکار نمی نشینند و راهکارهایی را برای سختتر شدن مهندسی معکوس (reverse engineering) کدها، ارائه می دهند. یکی از این راهکارها، استفاده از ProGuard است که می خواهیم در مورد آن، در این مبحث صحبت کنیم.

تا به اینجا حدس می زنم که از شنیدن این موضوع که ممکن است کدهایی که شما نوشته اید را دیگران ببینند، نگران شده اید. راستش را بخواهید، نمی دانم که یک فرد باید چه انگیزه ای برای این کار داشته باشد، امروزه اینترنت همچون بهشتی برای برنامه نویسان است و می توانند انواع عملیات های برنامه نویسی مورد نظرشان را در مباحث آموزشی بیابند، بنابراین به نظر می آید که تنها انگیزه ای که باقی می ماند، یافتن بخشی از کدها است که از آن بتوان سوء استفاده کرد و در سیستم برنامه، اختلال ایجاد کرد. خود من تنها یک بار از مهندسی معکوس کدهای فایل apk استفاده کرده ام و آن هم برای اطمینان از امکان پذیر بودن دیدن کدهای برنامه بود. بنابراین شما باید برای امنیت بیشتر برنامه اندروید خود، از راهکارهای امنیتی استفاده کنید. یکی از این راهکارها، استفاده از ProGuard است. خوشبختانه اگر از جدیدترین برنامه های مربوط به توسعه اندروید استفاده می کنید (مثلا یک نسخه جدید از ADT Bundle)، آنگاه نیازی به نصب هیچ برنامه جدیدی نیست و خود برنامه مربوط به توسعه، حاوی ProGuard می باشد. بنابراین با فرض اینکه برنامه توسعه شما، زیاد قدیمی نباشد، مراحل فعال کردن ProGuard برای پروژه اندروید را شرح می دهیم.

فرض کنید که در برنامه eclipse ، یک پروژه اندروید با نام Kelidestan.com ساخته ایم و اکنون می خواهیم که ProGuard را برای آن فعال کنیم. درون پوشه بندی پروژه اندروید، بر روی فایل project.properties کلیک می کنیم تا باز شود :

 

 

ادامه مطالب

گروه نرم افزاری زئوس بازدید : 28 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

همان طور که می دانید، نرم افزارهای گوناگونی برای شبیه سازی برنامه های اندروید بر روی کامپیوتر وجود دارد، در مبحثی دیگر، برنامه YouWave Android را معرفی کردیم، در این مبحث قصد داریم که برنامه ای با نام BlueStacks App Player را معرفی کنیم که دارای ویژگی های متفاوتی است. البته باید توجه داشت که ممکن است این برنامه بر روی برخی کامپیوترها، به درستی عمل نکند (این اخطار سازنده است ولی برای کامپیوتر من مشکلی نداشت). همچنین، بعد از نصب برنامه و اولین اجرای آن (چون در اولین اجرا، باید برخی از فایل های خود را از اینترنت دریافت کند)، بهتر است که هنگام استفاده از آن، ارتباط خود با اینترنت را قطع کنید، زیرا برنامه اطلاعاتی را مرتبا از اینترنت دریافت می کند که می تواند کمی نصب برنامه ها را طولانی تر کند، اما در کل، به نظر بنده، برنامه خوبی است. حجم این برنامه نسبتا بیشتر است و پس از دانلود آن از سایت سازنده اش و بعد از نصب آن، باید از اینترنت، فایل هایی را دانلود کند (فکر می کنم چیزی بیش از 100 مگابایت). برای دانلود این برنامه، می توانید به سایت سازنده آن مراجعه کنید (برنامه مجانی است) :


http://www.bluestacks.com

پس از نصب فایل دانلود شده و اجرای برنامه، برنامه شروع به دانلود فایل هایی از اینترنت می کند، پس از این دانلود ها، می توانید از برنامه برای شبیه سازی فایل های apk (برنامه های اندروید) استفاده کنید. اولین موردی که جلب توجه می کند این است که برنامه BlueStacks App Player به عنوان برنامه پیش فرض برای فایل های apk در ویندوزتان شناسایی می شود، یعنی با کلیک بر روی فایل های apk ، آنها به طور خود به خود، بر روی برنامه BlueStacks App Player نصب و شبیه سازی می شوند :

 

 

ادامه مطالب

گروه نرم افزاری زئوس بازدید : 24 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

یکی از عملیات هایی که زیاد در برنامه eclipse انجام می دهیم، وارد کردن (import) روژه های اندروید موجود، به درون برنامه eclipse است. پروژه اندروید ممکن است قبلا توسط شما ساخته شده باشد یا اینکه آن را از اینترنت دانلود کرده باشید و بخواهید کدهای آن را ببینید یا آن را کاملتر کنید. اکنون قصد داریم که نحوه وارد کردن (import) یک پروژه اندروید به درون برنامه eclipse را شرح بدهیم.

ابتدا درون برنامه eclipse ، در پنجره Package Explorer ، با موس کلیک سمت راست کرده و سپس گزینه Import را انتخاب می کنیم (اگر پنجره Package Explorer نمایش داده نشده است، باید در برنامه eclipse ، از منوی Window ، گزینه Show View و سپس گزینه Package Explorer را انتخاب کنید تا پنجره مربوط به آن، درون پنجره اصلی برنامه eclipse نمایش داده شود) :

 

 

ادامه مطالب

گروه نرم افزاری زئوس بازدید : 18 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

زمانی که برای یک activity ، یک فایل xml متناظر می سازیم، معمولا نوع نمایش عناصر فایل xml متناظر آن، به صورت یکی از دو حالت LinearLayout و RelativeLayout می باشد. تفاوت این دو نوع نمایش، در نحوه قرارگیری عناصر مختلف در کنار یکدیگر می باشد.

مثلا اگر ما یک ImageView و یک TextView داشته باشیم، چنانچه بخواهیم که این دو عنصر، دقیقا در کنار هم چیده شوند، باید از حالت LinearLayout استفاده کنیم و چنانچه بخواهیم TextView بر روی ImageView قرار بگیرد، باید از حالت RelativeLayout استفاده کنیم.

برای آشنایی بهتر با این دو حالت، یک پروژه می سازیم و سعی می کنیم که تفاوت این دو حالت را به شما نشان بدهیم.

در برنامه eclipse ، ابتدا یک پروژه اندروید با نام Kelidestan.com بسازید (نام package را برابر com.example.kelidestan انتخاب کنید. نام activity اصلی را برابر Activity1 انتخاب کنید و فایل xml متناظر آن را هم، activity_activity1 انتخاب کنید).

فایل activity_activity1.xml را باز می کنیم. کدهای آن به این صورت می باشد :

 

<RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:paddingBottom="@dimen/activity_vertical_margin"
    android:paddingLeft="@dimen/activity_horizontal_margin"
    android:paddingRight="@dimen/activity_horizontal_margin"
    android:paddingTop="@dimen/activity_vertical_margin"
    tools:context=".Activity1" >

    <TextView
        android:layout_width="wrap_content"
        android:layout_height="wrap_content"
        android:text="@string/hello_world" />

</RelativeLayout>
ادامه مطالب
گروه نرم افزاری زئوس بازدید : 12 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

گاهی نیاز داریم که نام یک activity یا یک فایل xml از پروژه اندروید را در برنامه eclipse ، تغییر بدهیم. برای این منظور، باید بر روی فایل مورد نظر، با موس، کلیک سمت راست نموده و سپس از منوی Refactor ، گزینه Rename را انتخاب نماییم :

ادامه مطالب
گروه نرم افزاری زئوس بازدید : 25 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

همان طور که قبلا شرح دادیم، برای ساخت یک activity جدید در پروژه اندروید، باید سه مرحله را انجام بدهیم. اول اینکه باید یک فایل java برای آن activity بسازیم (ساخت یک کلاس به صورت توسعه کلاس Activity)، سپس در مرحله دوم، یک فایل xml متناظر برای آن activity ایجاد کنیم که شامل اجزای گرافیکی activity خواهد بود. در مرحله سوم هم باید نام activity را در فایل AndroidManifest.xml پروژه اندروید ذکر نماییم. خوشبختانه در برنامه eclipse ، بخشی طراحی شده است که به وسیله آن، می توان این سه مرحله را به طور همزمان انجام داد و تنها باید در تعدادی پنجره، نام activity و یک سری ویژگی های آن را تعیین کنید. در ادامه، نحوه ساخت آسان یک activity جدید در برنامه اندروید را شرح خواهیم داد.

فرض کنید که در برنامه eclipse ، یک پروژه اندروید با نام Kelidestan.com داشته باشیم :

 

 

 

ادامه مطالب

گروه نرم افزاری زئوس بازدید : 30 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

قبلا با مفهوم activity در برنامه نویسی اندروید، آشنا شدیم. اکنون قصد داریم که یک برنامه ساده بسازیم که از دو activity تشکیل شده است، بدین صورت که در activity اصلی، یک دکمه (button) وجود دارد که زمانی که کاربر به آن اشاره می کند، activity دوم نمایش داده می شود (وارد activity دوم می شویم).

در برنامه eclipse ، ابتدا یک پروژه اندروید با نام Kelidestan.com_Two_Activity می سازیم (نام package را برابر com.kelidestan.two_activity قرار می دهیم. نام activity اصلی را برابر MainActivity انتخاب می کنیم و فایل xml متناظر آن را هم، activity_main قرار می دهیم).

بنابراین فولدربندی و فایل های پروژه اندروید، به شکل زیر خواهد بود (سه فایل مهم آن را که در مباحث قبل توضیح دادیم، با کادرهای رنگی نمایش داده ایم :

 

 

 

ادامه مطالب

تعداد صفحات : 6

درباره ما
فروش سورس بیسیک فور و اکلیپس
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    دوست دارید بیشتر روی مطالب آموزشی کار کنیم یا فروش سورس؟
    دانلود ADT Bundle

    دانلود ADT Bundle :

    دقت کنید که برای اجرا شدن نرم افزار ADT Bundle ، باید بسته نرم افزاری java را بر روی سیستم خود نصب کرده باشید (JDK - JRE).

    می توانید نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی نرم افزار ADT Bundle را از لینک های زیر دانلود کنید  :


    دانلود مستقیم نسخه 32 بیتی نرم افزار ADT Bundle

    دانلود مستقیم نسخه 64 بیتی نرم افزار ADT Bundle

    دانلود مستقیم JRE  :


    دانلود مستقیم Java Runtime Environment (JRE) 7.0.9 x64.zip

    دانلود مستقیم Java Runtime Environment (JRE) 7.0.9 x86.zip

    آمار سایت
  • کل مطالب : 54
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 451
  • آی پی امروز : 27
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 34
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 40
  • بازدید ماه : 40
  • بازدید سال : 499
  • بازدید کلی : 19,973