loading...
آموزش برنامه نویسی اندروید
گروه نرم افزاری زئوس بازدید : 125 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

در مبحثی دیگر، تفاوت بین نسخه اندروید (Android version) و نسخه API (یا API level) را بیان کردیم و گفتیم که نسخه اندروید (Android version) معمولا دارای تغییرات قابل دیدن برای کاربران (users) گوشی های اندروید است، در صورتیکه که نسخه های API ، بیشتر به تغییرات داخلی و غیر قابل دیدن توسط کاربران مربوط می گردد (در واقع مربوط به توسعه دهندگان است). اگر شما به عنوان یک برنامه نویس اندروید (توسعه دهنده) فعالیت می کنید، ممکن است در مواردی، احتیاج پیدا کنید که بخواهید یک نسخه API از اندروید را نصب کنید. در این مبحث می خواهیم شرح بدهیم که چگونه می توان یک نسخه API دلخواه از اندروید را نصب کرد. اینکه تفاوت بین نسخه اندروید (Android version) و نسخه API (یا API level) را بیان کردیم برای این است که بدانید چرا توسعه دهندگان اندروید، اکثرا از نسخه API صحبت می کنند و حتی در برنامه eclipse نیز، هشدارها و خطاها و در کل، عملکرد برنامه eclipse ، بر اساس نسخه API است.

برای نصب یک نسخه API دلخواه از اندروید، می توان از دو روش اقدام کرد. یکی استفاده مستقیم از خود برنامه Android SDK Manager می باشد که در آن می توانیم آن نسخه دلخواه را در خود برنامه انتخاب کرده و دانلود کنیم (زیرا این برنامه، در پنجره اصلی خود، تمامی بسته های نرم افزاری مربوط به اندروید را در لیستی نمایش می دهد تا آنها را انتخاب کرده و دانلود کنیم) و روش دوم این است که فایل های مروبط به آن نسخه API را از یک سایت اینترنتی یا هر منبع دیگری تهیه کرده و در پوشه بندی برنامه Android SDK Manager کپی کنیم (بدون اجرا کردن برنامه Android SDK Manager).

روش اول : نصب یک نسخه API دلخواه از اندروید، با استفاده از برنامه Android SDK Manager

بهترین روش برای نصب یک نسخه API ، استفاده از خود برنامه Android SDK Manager می باشد که با استفاده از آن، می توانیم بسته های نرم افزاری مختلف را دانلود و نصب کنیم که تنها با چند کلیک، این کار امکان پذیر است، اما چون گوگل ایرانیان را تحریم کرده است، این کار برای ایرانیان کمی طولانی تر خواهد بود. من قبلا در مباحثی دیگر شرح دادم که با وجود تحریم های گوگل، چگونه می توان از برنامه Android SDK Manager برای دانلود و نصب بسته های نرم افزاری استفاده کرد، اما باز هم آن مطالب را در این مبحث تکرار می کنم.

راه حل، استفاده از برنامه ای است که در شکل زیر نمایش داده ایم (می توانید آن را از اینترنت دانلود کنید) :

آموزش برنامه نویسی اندروید

در پنجره این برنامه، بر روی گزینه Add کلیک می کنیم. پنجره ای به شکل زیر باز می شود :

آموزش برنامه نویسی اندروید

در قسمت Bookmark ، یک نام دلخواه را می نویسیم (مثلا SDK) و سپس بر روی گزینه File Path کلیک می کنیم و سپس فایل اجرایی مربوط به برنامه Android SDK Manager را انتخاب می کنیم. با انتخاب آن، یک گزینه برای برنامه Android SDK Manager افزوده می شود :

آموزش برنامه نویسی اندروید

ما هر زمان که می خواهیم گوگل، ما را تشخیص نداده و اجازه دانلود بسته های نرم افزاری توسط برنامه Android SDK Manager را به ما بدهد، باید برنامه Android SDK Manager را از طریق دابل کلیک بر روی این گزینه، اجرا کنیم. دقت کنید که برنامه را حتما باید از اینجا اجرا کنید، نه از پوشه بندی عادی ویندوز. بنابراین بر روی این گزینه دو بار کلیک می کنیم تا برنامه Android SDK Manager اجرا گردد. صفحه اصلی این برنامه، به صورت زیر خواهد بود :

آموزش برنامه نویسی اندروید

من برخی از شاخه هایی که در لیست این پنجره، به صورت باز نمایش داده شده اند را می بندم تا خوب بتوانید عنوان تمام شاخه ها را ببینید :

آموزش برنامه نویسی اندروید

همان طور که مشاهده می کنید، نسخه های مختلف API نمایش داده شده اند و شماره اندروید (Android version) معادل آنها نیز در کنارشان نوشته شده است. بنابراین هر نسخه API را که نیاز داریم، می توانیم در کنار آن، علامت تیک زده (آن را انتخاب کنیم) و سپس بر روی گزینه پایین پنجره که برای دانلود و نصب بسته های نرم افزاری انتخاب شده می باشد (عنوان آن با کلمه Install شروع می شود)، کلیک کنیم.

روش دوم : دانلود فایل های یک نسخه API دلخواه از اندروید و سپس کپی کردن آن در پوشه بندی برنامه Android SDK Manager

چنانچه ما فایل های مربوط به یک نسخه API از اندروید را از هر منبع دلخواه، تهیه کرده باشیم، آنگاه تنها کافی است که آن را در پوشه بندی برنامه Android SDK Manager کپی کنیم. شما ابتدا باید محل برنامه Android SDK Manager در پوشه بندی کامپیوتر خود را پیدا کنید. ساختار پوشه های برنامه Android SDK Manager به صورت زیر می باشد :

آموزش برنامه نویسی اندروید

در پوشه بندی برنامه، یک پوشه با نام platforms وجود دارد، اگر وارد آن شوید، ساختاری مشابه ساختار زیر خواهد داشت :

آموزش برنامه نویسی اندروید

ممکن است تعداد پوشه ها برای شما فرق داشته باشد، اما شکل آنها مشابه است و همگی ابتدا با کلمه android شروع شده اند و سپس یک خط فاصله و یک شماره نوشته شده است. شماره نوشته شده، همان شماره API می باشد و بنابراین، مثلا درون پوشه android-17 ، فایل های مربوط به نسخه API شماره 17 از اندروید قرار دارد. پس اگر می خواهیم یک نسخه API جدید را اضافه کنیم، آن را باید مطابق همین ساختار، در این پوشه قرار بدهیم. معمولا فایل هایی که برای دانلود هستند، نام درستی دارند و شما می توانید آنها را راحت در اینجا کپی کنید. توصیه می شود ساختار آن را با ساختار پوشه های موجود، مقایسه کنید تا از صحیح بودن پوشه کپی شده، اطمینان پیدا کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
فروش سورس بیسیک فور و اکلیپس
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    دوست دارید بیشتر روی مطالب آموزشی کار کنیم یا فروش سورس؟
    دانلود ADT Bundle

    دانلود ADT Bundle :

    دقت کنید که برای اجرا شدن نرم افزار ADT Bundle ، باید بسته نرم افزاری java را بر روی سیستم خود نصب کرده باشید (JDK - JRE).

    می توانید نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی نرم افزار ADT Bundle را از لینک های زیر دانلود کنید  :


    دانلود مستقیم نسخه 32 بیتی نرم افزار ADT Bundle

    دانلود مستقیم نسخه 64 بیتی نرم افزار ADT Bundle

    دانلود مستقیم JRE  :


    دانلود مستقیم Java Runtime Environment (JRE) 7.0.9 x64.zip

    دانلود مستقیم Java Runtime Environment (JRE) 7.0.9 x86.zip

    آمار سایت
  • کل مطالب : 54
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 451
  • آی پی امروز : 31
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 38
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 38
  • بازدید ماه : 90
  • بازدید سال : 549
  • بازدید کلی : 20,023